_Valencià _Castellano _English
Unitats docents multiprofessionals d'Atenció Familiar i Comunitària Unitats docents multiprofessionals d'Atenció Familiar i Comunitària

Les unitats docents de les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària i d'Infermeria Familiar i Comunitària estan constituïdes pel conjunt funcional de centres d'atenció primària, hospitals i altres centres d'assistència específica que tenen adscrits.

L'àmbit de la unitat docent s'establix en l'acord pel qual s'acrediten per a la docència els corresponents centres, atenent els condicionaments geogràfics, la dispersió de la població, el nombre i la distribució dels hospitals i centres d'atenció primària que la integren i el nombre d'especialistes en formació de la unitat.

En la Comunitat Valenciana hi ha una unitat docent en cada província: Alacant, Castelló i València.

La seua organització i funcionament estan regulats pel Reial Decret 183/2008, de 8 de febrer, pel qual es determinen i classifiquen les especialitats en Ciències de la Salut i es desenrotllen determinats aspectes del sistema de formació sanitària especialitzada (BOE 21 febrer 2008, núm. 45), encara per desplegar reglamentàriament, que deroga parcialment l'Orde de 22 de juny de 1995, per la qual es regulen les Comissions de Docència i els sistemes d'avaluació de la formació de Metges i de Farmacèutics Especialistes. El Reial Decret 183/2008 preveu la transformació de les UU.DD de MFiC en UU.DD. Multriprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària.

El programa de l'especialitat de Medicina de Familiar i Comunitària es pot descarregar ací.

El programa oficial de l'especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària està regulat per l'Orde SAS/1729/2010, de 17 de juny.

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscador de cursos

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública