_Valencià _Castellano _English
Esteu en:  Inici » Noticies
Agenda Agenda
21 / febrer / 2018
Dll Dm Dx Dj Dv Ds Dm
293031 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1234
Notícies Notícies
« Arrere

News_2017-05-19_Comares

42 NOVES COMARES DE LA XVIII PROMOCIÓ D’INFERMERIA OBSTÈTRICO-GINECOLÒGICA DE LA COMUNITAT

La Directora Territorial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, María Teresa Cardona, ha entregat els diplomes amb què s'acredita la formació en Infermeria Obstétrico-Ginecológica (Comares) a 42 nous professionals, pertanyents a la XVIII Promoció d'esta especialitat, en uns actes de clausura que s'han celebrat durant ahir i hui, organitzats per la Unitat Docent de Comares de la Comunitat Valenciana.

En la seua intervenció, María Teresa Cardona, ha destacat "el interés que heu demostrat en la vostra formació durant els dos anys de residència, la recompensa dels quals ha sigut que 10 de vosaltres heu aconseguit la qualificació d'Excel·lent i la resta la meritòria nota de Destacat”.

En les dos jornades, celebrades el 18 i 19 de maig, s'han presentat els 12 treballs d'investigació en equip tutoritzats d'esta XVIII promoció, que formen part de la metodologia docent, que es completa amb la formació, durant dos anys, en tècniques presencials i semipresencials, d'avaluació contínua.

 

La formació teòrica està conformada per un total de 3.600 hores lectives, impartides íntegrament en l'EVES per la Unitat Docent de Comares de la Comunitat Valenciana, que pertanyen al programa formatiu oficial de l'especialitat.

 

Així mateix, en la formació pràctica es realitza una sèrie de rotatoris, davall la supervisió de tutores i tutors, en hospitals, Centres de Salut i Centres de Salut Sexual i Reproductiva de la Comunitat Valenciana.

 

L'equip de docents que durant dos anys forma a les i els especialistes en Infermeria Obstétrico-Ginecológica està conformat per comares, ginecòlegs/gues, pediatres i especialistes en cada una de les matèries impartides, tots ells pertanyents a 16 hospitals de la Comunitat.

 

La professió de Comare està reconeguda per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Unió Europea i està regulada amb un perfil competencial específic i una formació harmonitzada en tots els estats membres. Així mateix, cal assenyalar que la professió de comare està reconeguda internacionalment en tots els sistemes sanitaris i es considera una figura clau en l'atenció integral a la dona durant les distintes fases del seu cicle vital: salut reproductiva, climateri, sexualitat, embaràs, part i puerperi.

Foto Jornada

 

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Acreditació de centres de formació de personal no sanitari per a usar desfibril·ladors

Cursos higienicosanitaris homologats per l'EVES

Documentació del sistema de Qualitat de l'EVES

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscador de cursos

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

Comunitat Valenciana - Portal de Turisme

C/ Juan de Garay nº 21Tel.: +34 963 131 600ContactarNota legal

 

 
E-46017 València, EspanyaFax: +34 963 131 604Mapa webAccessibilitat

Copyright: 2015 Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública