_Valencià _Castellano _English
Esteu en:  L'EVES » Benvinguda
Agenda Agenda
11 / desembre / 2018
Dll Dm Dx Dj Dv Ds Dm
2627282930 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 123456
Benvinguda Benvinguda

L’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut té una llarga trajectòria en què ha desenrotllat una intensa activitat en l'àmbit docent i investigador.

En un món tan dinàmic com el sanitari, és necessari millorar, de manera constant, tant l'operativitat de les organitzacions com l'eficàcia de les seues línies de treball, ja que només així podem respondre amb dinamisme a les demandes socials i a les necessitats de formació dels nostres professionals. A tal fi, l’Escola realitza un esforç continu per ampliar l'oferta docent en les noves àrees crítiques del coneixement, amb criteris de qualitat i amb l'acreditació dels nostres cursos, unitats i processos docents.

Com a entitat de la Generalitat Valenciana, estem compromesos amb els esforços del Govern Valencià per modernitzar la Sanitat, amb la intenció de millorar la qualitat dels servicis de salut i d’adaptar la seua estructura i els seus mètodes de treball als avanços de la tecnologia, així com a les noves necessitats i demandes tant dels professionals com de la mateixa societat.

Este caràcter dinàmic que està representant la busca de la qualitat en els servicis, suposa per a l'Administració Sanitària un compromís per a oferir una formació que siga atractiva i útil per als professionals. Però al mateix temps estes oportunitats formatives que estem oferint, requeriran dels professionals un esforç formatiu que, en definitiva, traduïxen el compromís i la implicació de les persones amb les institucions. Per això, la formació constituïx un dels elements que alineen la missió i els objectius que tenen, tant l'Administració Sanitària com el capital humà que l'integra.

En este sentit, la formació dels professionals sanitaris i no sanitaris que treballen en la nostra xàrcia assistencial es constituïx en pedra angular de la millora del Sistema Valencià de Salut. La ciència està en continu moviment i en contínua transformació, de manera que les necessitats d’actualització del coneixement dels professionals i de la societat són permanents.

Per altra banda, per a l’Escola és fonamental constatar la satisfacció dels professionals i altres persones a les quals formem. Demostrar que el fem, ho fem bé, constituïx no sols un element de qualitat, sinó també de motivació que ens ajuda en el nostre compromís de millora permanent.

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscar activitats formatives

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública