_Valencià _Castellano _English
Agenda Agenda
11 / desembre / 2018
Dll Dm Dx Dj Dv Ds Dm
2627282930 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 123456
Aliances estratègiques de l'EVES Aliances estratègiques de l'EVES

Les institucions no poden ser ens aïllats i desenrotllar correctament les seues funcions. Les organitzacions modernes, com la nostra, tracten d'identificar aquells agents clau del seu entorn, l'activitat dels quals puga permetre'ls desenrotllar polítiques i estratègies que els ajuden a aconseguir els seus objectius. Per això l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut busca mantindre aliances i relacions estables, desenrotllar vincles de compromís mutu amb altres organitzacions i establir mecanismes de sinergia per a millorar el resultat de les seues accions.

La realització de treballs conjunts amb els aliats permet:

 • Incorporar un valor afegit a les activitats.
 • Generar una cultura innovadora i creativa en les activitats.
 • Compartir informació i coneixements.

Des d'este plantejament, durant l'any 2009 es van articular les activitats següents:

1. Elaboració i desenrotllament del Pla de convergència per a la formació de les administracions públiques

A través del Pla de Formació Contínua de l'EVES, es coordina la formació dels professionals sanitaris amb la formació dirigida a la resta dels professionals de les Administracions Públiques de la Generalitat, especialment amb l'IVAP (Institut Valencià d'Administracions Publiques) de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Publiques, així com amb la Conselleria d'Educació i les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

2. Desenrotllament de vincles de col·laboració amb les universitats

La universitat constituïx l'aliat natural de l'EVES. Desenrotllar vincles de col·laboració amb estes institucions, contribuïx molt positivament no sols a l'exercici de les nostres funcions formatives i d'investigació, sinó també en el resultat final de la qualitat de l'oferta docent.

La reforma dels estudis universitaris en el marc de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) suposa un repte de futur per a l'adopció d'un sistema europeu flexible, comparable i compatible de titulacions, que facilite la mobilitat d'estudiants i titulats universitaris.

La particularitat d'una escola de salut no universitària i els reptes d'adaptació als nous plans d'estudis de convergència europea, pot ser abordada a través d'acords de col·laboració amb les universitats que permeten avançar en l'exercici de les funcions formatives dirigides als professionals sanitaris amb un elevat nivell de qualitat docent.

El reconeixement i adopció dels programes formatius de postgrau per les universitats del nostre àmbit suposen una garantia per als professionals interessats a avançar i millorar els seus coneixements, així com una oportunitat d'integració l'activitat professional, docent i investigadora.

S'han mantingut les relacions de col·laboració amb les universitats de la Comunitat Valenciana per a la impartició dels següents programes de formació de postgrau:

EVES & Universitat de València (UV)

 • Màster de Salut Pública i Gestió Sanitària. Títol propi de la UV dins de l'oferta de cursos de postgrau d'esta universitat.
 • Màster Atenció Sociosanitària a la Dependència. Títol oficial de la UV dins de l'oferta de postgrau d'esta universitat.

EVES & Universitat Cardenal Herrera (CEU)

 • Màster en direcció i gestió de centres i projectes sociosanitaris. Títol oficial del CEU dins de l'oferta de postgrau d'esta universitat.
 •  

EVES & Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV)

 • Màster en bioètica. Títol oficial de la UCV dins de l'oferta de postgrau d'esta universitat.
 • Màster en gestió sanitària.Títol oficial de la UCV dins de l'oferta de postgrau d'esta universitat.

3. Desenrotllament de convenis de col·laboració amb altres institucions o entitats

L'EVES ha desenrotllat per mitjà de convenis les activitats següents:

 • Conveni (2007-2009) amb la Societat Valenciana de Medicina Pal·liativa per a la realització d'activitats formatives en matèria de cures pal·liatives.
 • Convenis de col·laboració amb el Consell Autonòmic de Col·legis de Metges de la Comunitat Valenciana, per a l'assessorament en matèria de formació, i un altre per a la formació dels metges estrangers.

 

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscar activitats formatives

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública